Barnplantorna – Riksförbundet för Barn med Cochleaimplantat och Barn med Hörapparat

Teknik- och kommunikationsmässan Stockholm den 5 oktober

Mässan med det senaste inom hörselteknik, pedagogik och anpassade lärandemiljöer

Torsdagen den 5 oktober kl. 14-19

Studion, Kulturhuset, Sergels torg Stockholm

FRI ENTRÉ!

Aldrig har utvecklingen gått så snabbt framåt. Detta gynnar naturligtvis också barn och vuxna med dövhet/hörselnedsättning. Den digitala revolutionen bryter barriärer och ökar människors möjligheter till kommunikation. För personer, barn och vuxna med dövhet/hörselnedsättning, innebär digitaliseringen ökade möjligheterna till kommunikation och delaktighet i samhället.

Teknik- och kommunikationsmässan är ett resultat av ett unikt och återkommande samarbete mellan Barnplantorna (Riksförbundet för Barn med Cochleaimplantat och Barn med Hörapparat), DHB Östra, Hörselskadades Distrikt i Stockholms län samt Unga Hörselskadade i Stockholms län (UHiS). Mässan sker i samarrangemang med Alvikskolan, Hörselhabiliteringen för barn och ungdom samt vuxna Karolinska och SPSM Specialpedagogiskt stöd.

Kom och bli uppdaterad med det absolut senaste inom digital hörteknik, trådlös mikrofonteknik (streaming), hörapparater, cochleaimplantat, benförankrad hörapparat (Baha), alternativ kommunikation, pedagogiskt material och mycket annat. Teknik- och kommunikationsmässan är även en viktig mötesplats att nätverka.

En rad utställare är på plats för att informera om möjligheter.

Pressmeddelande